fbpx Vyjde mi kniha! - Šamanka z města

Vyjde mi kniha!

Nakladatelství Alferia se ujalo mého rukopisu a díky tomu mohla vzniknout kniha s názvem Nora zachraňuje svoji duši. Pokud všechno půjde hladce, v květnu spatří světlo světa v tištěné formě. Nyní s vámi můžu sdílet aspoň anotaci:

Den po dni z Nory vyprchává síla a životní energie. Cítí vnitřní prázdnotu a stesk po něčem, co sama neumí pojmenovat. Nezvládá svou práci a necítí se doma nejen ve svém bytě, ale hlavně ani sama v sobě. Její duše si ve slabé chvilce stihne zavolat o pomoc, na což reagují její duchovní průvodci. Poté se Nora portálem v pražském Starém Městě dostává do tajemného antikvariátu, kde nalézá knihu léčení. Tam se také setkává se svérázným mluvícím holubem Karlem. Ten jí bude postupně dávat přednášky o šamanismu a naučí ji léčivé techniky. Cesta napříč prostorem a časem za záchranou duše může začít.

Nora postupně zkoumá sebe, své bloky a traumata. S pomocí Karla, svého silového zvířete a andělů postupuje cestou léčení a přichází na to, co opravdu chce. Také zjišťuje, že ne všichni duchovní lidé jsou tak osvícení, jak si na začátku myslela. Dochází jí, že intenzivní duchovní zážitky mohou být ve skutečnosti velmi jednoduché a lidské. Bolestně pociťuje, že duchovní probuzení není jízda na jednorožci, ale patří k němu temné noci duše a rozklad starého života. Její transformační cestu čtenář sleduje rok.

Kniha je nejen poutavým příběhem, ale představuje také léčivé techniky, šamanské cesty a aktivační texty. Čtenář dostane návod, jak provádět šamanské cestování, a může vyrazit za svým silovým zvířetem, duchovním učitelem, propojit se lépe s předky a může si zkusit techniku návratu ztracené části duše. Tento příběh zve na cestu léčení všechny, kteří to potřebují a jsou připraveni otevřít se zážitkům, jež v tomto hmotném světě nenajdou. Čtenář se navíc zasměje, což je úžasný způsob ke zvýšení osobních vibrací! Stačí vstoupit.


Kategorie: Nezařazené

Publikováno: 12:36 8. 4. 2024

Spojení

Pokud se mnou chcete šamanovat, tak mi napište na email.

Email: konzultace@samanka-z-mesta.cz

Přihlaste se
k odběru

Online seminář

Napsali o mně

5.0
Na základě 11 recenzí
powered by Google
Matěj Čihák
Matěj Čihák
13:06 05 Mar 23
Martina je skvělá! Pokud se zajímáte o šamanismus a chcete se v něm rozvíjet, můžete navštívit její semináře. Nebo pokud jako já řešíte nějaké osobní problémy a hledáte propojení s duchovním světem, můžete zajít na šamanské léčení. Je to jedna z věcí, které mi pomohli a pomáhají na mojí cestě. Díky! *
Tina Hudečková
Tina Hudečková
10:54 15 Feb 23
Moc krásný zážitek, děkuji za nalezení toho co jsem nalézt potřebovala.
Dani 17
Dani 17
20:27 27 Aug 22
Mohu Marti jen doporučit. Úžasná duše... je hrozně fajn. Byla jsem na dvou kurzech co byli peckovní a užila jsem si to... rozhodně mi to mnohé dalo. Já musím říct že jen doufám a to bude asi tak pořád, že se naše cesty znovu střetnou... snad je to vzájemné u mě určitě. Mohu jen doporučit je to nezapomenutelné-ta energie... nádhera. Děkuji!!!♡🦌
Zobrazit všechny recenze
js_loader

Blog